...Vůně růží...
Potichu volám vůni letních růží,
Se sklopenou hlavou vzhlížím
K jedinému muži,
K tomu,
Jenž skoro netuší,
Že zasáhl mou duši..
Svou laskavostí
Mě dokázal spoutat
Do kazajky lásky,
Do pusy mi dával neviditelný roubík
Pro toužebné otázky.
S pocitem touhy na těle
Jsem objevila svět
Poskládaný z několika
Jeho líbezných vět.
Šeptám si s láskou,
Kdy zas jej uvidím,
Propadám se s otázkou na rtech,
Kdy přijde to léto
A jeho horký dech…
Přečteno 433x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Petbab, angel.michelle
Komentáře (2)
Komentujících (2)