Anotace: prodávám..
hm, zdá se, že jsem prišla nakupovat pozdě
tvůj tovar se zalíbil dřív básnírce Olze
03.09.2009 13:01:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Kupuju - - ráda - - hned
V hotovosti či na spátky?
Sny, skořice a med
i možné nové začátky.
Koupím Tvé zboží, řekni cenu,
Ať na svět kolem zapomenu.
Ztracené sny, sny nalezené,
Pro moje srdce nezkušené.
03.09.2009 12:42:00 | Hazentla