Anotace: a byl tam pes stál až u okraje kašny díval se dolů na ty rybičky v transu (L. Ferlinghetti)
v souvislosti s tím Ferlinghetim to dává větší smysl...i když v ho zrovna nevidím...je to zvláštní...jako bych k tobě neměla slovník...
04.09.2009 15:26:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková