A stromy vztáhly ruce do tmy
Anotace: já nevím, kde se to v člověku bere
A stromy vztáhly ruce do tmy
a i slunce už našlo svůj klid
ptáci se schoulili na větvích
a my
A stíny se vynořily z doupat
a šumění větru bylo náhle jemnější
hladina rybníka byla jak zrcadlo
a my
A měsíc se usmíval mezi větvemi
s všude byl klid jakoby při modlení
noc byla krásná a voněla po šeříku
a my
...my jsme se milovali.
Přečteno 433x
Tipy 18
Poslední tipující: tristan, dablik007, malá čarodejnice wiggová netopýrková, northcarolina, enigman, Zefi, Jinomost, BERYL.K, labuť, Alasea, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)