Anotace: ...
Lásku si zahubí lidé sami, protože sami si jsou jí stvořitelé, sami jsou její záhubci... než hádky, lži a slzy, co sednout si a vzít to úplně z jinčího soudku? Někdy je to těžké, ale věř, že každý to snese daleko líp. Protože milovat není na povel, lásku si nevykřičíme, nevymlátíme, ani nevyvztekéme, taktéž nevyprosím, či nevypláčem... Tvé dílko se mi líbí, velmi mi někoho připomnělo a tak mne na druhou stranu dosti bolí, když lidé se hádají a nechtějí poslouchat... sami sebe a dohodnout se... popovídat si... ale s chladnou hlavou.
17.09.2009 06:45:00 | NikitaNikaT.
Kdo ma pravo ji zahubit? Cas...ale stejne tak jako ma pravo dat ji jeste sanci...
08.09.2009 06:59:00 | Veru