Anotace: Markétko chci ti jen říct, že na tebe nebudu s ničím spěchat. vím že jsi neměla život zase tak růžový. srdíčko moje
Člověka poznáváme celý život, ale něco málo, dá se přečíst z očí, z duše, aj jednání... z prvopočátku.
06.09.2009 02:30:00 | NikitaNikaT.
Když si uvědomím, jaké úžasné story sem chce kdekdo napsat a při tom je tu jedna, která je dalece předčí, schovaná v profilu jistého samotáře, dokreslená pár dalšími texty jako jeho díla, ...
Asi fakt život píše lépe než lidi.
Good luck...
05.09.2009 15:34:00 | Demedalex
Budu vám moc držet palce ať vám to klape a vydrží. Svět je zlej a když jsou na to dva, všechno je hned pozitivnější.
...ST
04.09.2009 21:12:00 | Angee