Svůj smysl hledám..
Anotace: po dvou a půl letém vztahu.. který nějak nevyšel o mém znovu hledání sebe samotné.
Ztracená kdesi,
kde, všechno končí,
Svůj smysl hledám,
Tebe se neptám,
kdy to všechno skončí.
U začátku srdce,
jsem tam, a přece
Svůj smysl hledám,
Tebe se neptám,
Jak zní zvony k lásce.
Na minulém břehu,
tam rozdals mi něhu,
Tam svůj smysl hledám,
Tam Tebe se zeptám,
Proč je tak těžké.. Být zase spolu.
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Vlk v rouše
Komentáře (0)