Poutník
Anotace: nevyslovené ....
Sbírka:
Zpovědi
Jsem hříšný poutník v krajině tvého těla,
vězeň a život krásná cela.
Okovy odložit, jak dávno zhaslý stín.
Proč? Když poutá mě tvůj klín.
Srdce poutané řetězem,
prohra a přece vítězem.
Jsem pouhé vše a souboj ve tvé dlani,
tvé prsty… už nikdy nejsou samy.
Přečteno 479x
Tipy 39
Poslední tipující: zelená víla, Dota Slunská, strawbery, Jiparo, batůžek na motorku, Pevya, WAYWARD, Házté, floreciente, Bíša, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)