Tvá básenka je hodně hloubavá, možno se až příliš nořím do hloubky, ale svým způsobem mne bolí, je mi ouzko, až slza by mohla skanout... dvě sochy, i když vedle sebe, přesto spolu nemohou být... napořád, možno ano, ale úplně jináč... jen (převážně) v myšlenkách.
14.09.2009 20:19:00 | NikitaNikaT.