Moje Marlén

Moje Marlén

Anotace: Samozřejmě pro moji Markétku :*

Bez slunce den, jak když spánku chybí sen,
láska bez dotýkání.

Ptáci bez křídel jako děti bez svých her,
takhle smutné je na tebe čekání.

Jabloň bez plodů, jako pes bez zubů,
horečnaté blouznění.

Růže bez vůně, jako lesy bez tůně,
tak smutné je vždy s tebou loučení.

Oheň bez tepla jako lampa bez světla,
bez květů a bez slunce máj.

Ptáci bez křídel jako děti bez svých her,
to jsem já, když nevím kde tě mám.

Marlén, ty jsi nejkrásnější z žen,
ty jsi holka, za kterou se chci i bít.
Marlén, stvořená snad z mořských pěn,
z vodních řas, z tepla slunce, z vůně lip.
Moje Marlén….


Copyright © 2009, JK
Autor Samotář Samotinký, 13.09.2009
Přečteno 538x
Tipy 8
Poslední tipující: Házté, Angee, Caracol, Prokešová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

krásné vyznání..ST ! Přeju vám hodně štěstí !!!

05.10.2009 13:04:00 | Házté

líbí

nádherné vyznání... až mi ukápla slza dojetím.... marlén má štěstí ;-) at vám to vydrzí na vždy... ST

14.09.2009 13:17:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel