Poblouznění

Poblouznění

Anotace: Asi zamilovaný....

Když ráno vstanu,
dívám se na nebe.
Vidím tě všude,
myslím jen na tebe...

Tvé překrásné oči,
hypnotizují ty mé.
Když se do nich zadívám,
vše na co jsem myslel pomine...

Tvůj nádherný nosánek,
chtěl bych o můj třít.
A taky nejednou,
jej lehce políbit...

Krásný úsměv, který máš,..
Jsem vždy rád, když mi jej dáš...

Tvé krásné rty,
já ochutnat bych chtěl.
Ach...jak sladké musí být..
snad víc, než kdejaký karamel..

Sedím sám v lavici,
nikoho nevnímám.
Dívám se do prázdna,
na tebe vzpomínám...

Náhle tě vidím
třpytíš se jak nebeská zář.
Ach bože co to?,
ty se na mne usmíváš...

Je krásný večer,
počítám hvězdy na nebi.
Náhle tě spatřím jak ke mne jdeš a šeptáš mi
,,tak už mne, lásko obejmi´´...
Autor Vojtissek, 17.09.2009
Přečteno 394x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí