Neopouštěj mě...

Neopouštěj mě...

Anotace: Láska je někdy zamotaná...

Jdu nám známou cestou,
jen já sám.
Né,nejdu,
přímo utíkám.

Utíkám na jedno místo,
kde držel jsem tě,
utíkám na jedno,
kde líbal jsem tě.

Náhle jsem doběhl
a zastavil se.
Vzpomínky proudily mnou,
já...rozpklakal se..

Vzpomínám na teplo,
které jsem cítil,
když jsem tě objal,
když jsem tě chytil.

Těď chytil jsem si,
jen hlavu svou,
a naříkal co bude,
když ty nebudeš mou.

Udělal bych všechno,
jen a jen pro tebe.
Tak prosím lásko má,
neopouštěj mě.

Mé srdce,
bije jen pro tebe.
Co by si potom
počalo bez tebe.
Autor Vojtissek, 17.09.2009
Přečteno 502x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten řádek z toho právě dělá celkem obstojnou (byť možná nechtěnou) parodii a mě naopak donutil si tuo báseň dočíst až do konce, neb jsem byl zvědav, kam do doběhneš.

17.09.2009 18:54:00 | CorrimsonTom

Už řádek:

Né, kecám, nejdu,

mě odradil.

17.09.2009 18:43:00 | Andělskými perutěmi chráněna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí