Vrátená láska.
Anotace: Pokus o trošku slovenštiny.Berte ji prosím s nadhledem a omluvte gramatiku, já lepší býval na matiku.
Sbírka:
Zklamání.
Ja chcem ťa vrátiť rodičom
náš vztah je takmer o ničom.
V jogurte čučoriedky ti vadia
povahy naše len ťažko spolu ladia.
I v spálně som vraj nemožný
ja modlím sa - boh pomož mi.
I riad vraj stále neumývam
len ťažko slovám rozumiem
čo hovoríš mi stále denne
ja pripadám si ak v zlom sne.
Len kedy toto veru skončí
mé riasy slza často zvlhčí.
Veď čo si chtela si dostala
mne viera iba zostala
na lepšie žití.
Ja verím stále
že niesom v ...
Přečteno 475x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Špáďa, NikitaNikaT., Hloupá Květinka, labuť, malý lachtánek, Prdelka10, Mbonita
Komentáře (7)
Komentujících (7)