Anotace: ...první láska bývá napořád...
Velmi působivé, až pod kůži se vpíjící veršíky, opravdu moc povedné a myslím, že ani hodnocení není třeba, zní mi to tak upřímně a lidsky... vzpomínkově. Můj miláček si stále vzpomíná a rád na první naše okamžiky, na první den, hodinu, minutu, vteřinu... na ten pocit, co cítil on a já zas, co cítila jsem já... oba nezávisle na slovech, či citech jsme řekli, že je to ta opravdová láska, neb co jsem ucítili, prožili, ten prvý okamžik, záchvěv, blesk, jiskru... to jsme nezažili ani jeden z nás... před tím. :o) Zní to pohádkově a možná naivně, ale je to tak.
28.09.2009 12:24:00 | NikitaNikaT.