Poznání
A ten kdo lásku poznal jednou,
zatracen nikdy nebude.
On totiž povstal k světlu z temnot
a vyhrál nad vlastním osudem.
Milovat znamená zázraky tvořit,
znamená naplnit,hranice bořit.
A proto milujte, dojdete k poznání,
láska je paprsek, jemuž tma nebrání.
Přečteno 407x
Tipy 9
Poslední tipující: Squat_the_world, Mbonita, hašlerka, Psavec, labuť, danav, Agniezka, al-pacino
Komentáře (3)
Komentujících (3)