Orel
Přísahal mladík celému světu,
že nespoután bude, jak orel v letu.
Přísahal volnost a nezkrotnost sobě,
teď už je zkrocený, vášně dal tobě.
Miluj ho orla, jež k tobě sedá,
on dal ti sebe, víc se dát nedá.
Svět, ten mu odpustí pro lásku jeho.
Ty mu dej plamínek ze srdce svého.
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Squat_the_world, Mbonita, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)