Anotace: Tak velká je láska ve mně, že nepojme ji celá země.
Sbírka: Kniha stížností
Vím, že kolikrát jsou to právě jenom ty vzpomínky, co člověka drží a slzy utírají...
01.03.2010 09:22:00 | NikitaNikaT.
věř, že opravdová láska, v sobě ukrývá moc, která je nad všechno..a vydrží..všechno..
30.09.2009 10:47:00 | Agniezka