Zlaté polibky
Zlaté polibky
Zapadá slunce
Má v sobě asi tolik poetiky
jako rajčatová šťáva naplácaná na obzoru
Má v sobě asi tolik krásy
Jako tvoje blond vlasy umatlaný mojí rťenkou
Opřená o zeď poplivanou deštěm
hadrová panenka byla nám za svědka
se smutným výrazem koukala na naši lásku
než se jí udělalo šoufl
Zapadá slunce
Přečteno 495x
Tipy 8
Poslední tipující: klara07, Lioness, Psavec, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Maura
Komentáře (1)
Komentujících (1)