Zjizvené šrámy oken
postranně dívají se do tmy
do krajek touhy
nad podvazkem
jehlovým podpatkem
mé vášně protni
Krásná!
04.10.2009 11:23:00 | hašlerka
V postranních uličkách,
nad městem svítá,
tančím si na špičkách,
touhou jsem zpitá.
Postranní úmysly
za hradbou těla
útočíš na smysly,
snad bych se rděla..
02.10.2009 10:45:00 | Hazentla