Zazníš mi hladce
Anotace: *spletli jsme z částí dvou kudrlinek tón milování*
Zazníš mi hladce
notami kůže
akordy hraji
v duru i v mollu
odshora dolů
něha tě krájí
zavoníš sladce
z řádků a linek
vykvétá růže
v dotecích kmínek
nabývá slastí
dozníváš sladce
na rtech a v dlani
hladce obrace
spletli jsme z částí
dvou kudrlinek
tón milování.
Přečteno 364x
Tipy 25
Poslední tipující: Sweet KiWi, harmony, labuť, Larey, Bíša, enigman, Psavec, carodejka, hašlerka, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)