Hezký okamžik
Anotace: ..ten vždycky potěší
Cítila jeho tělo,
vítal jí doma,
obloha posetá hvězdami,
ta jedna zářila jen pro ni.
Dolil ji víno,
opojená alkoholem
si připadala lehce mimo.
Možná to bylo i tou výstavou
a Andym Warholem.
Ale hlavně tím,
že byla tak blízko jeho.
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Květka Š.
Komentáře (0)