touha

touha

Anotace: ..........

Sbírka: láska

Žár těla mého se rodmýchá při pomyšlení na obětí tvá.
Hlavu svou položit na tvou hruď.
Ruka má hledá tu tvou, polibků noci plné, jak hvězd na nebi.
Touha má vyprahlé pošti podobá se.
Tys mým deštěm lásko má.
Nenech mne schořet touhou mou.
Autor 5beata, 05.10.2009
Přečteno 618x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel