Neplaťte dluhy
Toužím změnit svět, ale tvůj klín
Mám o dost blíž
Chci zachránit hejno velryb,
Ale ty sama víš nejlíp:
Že když znásobíme plochu naší kůže
(ty nahoře a já dole)
Pak už není vůbec nutný
Platit dluhy, platit dluhy, platit dluhy
Přečteno 304x
Tipy 8
Poslední tipující: Lady Carmila- Políbená mlhou.., al-pacino, Bíša, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)