NEZAPOMENU !!!
Anotace: ...................
Sbírka:
TAK
V koutku oka, nalézám utešení,
minulost slz, bolesti každodenní...
Proplouvám řekou slov, ulehám na lože,
pocity vibrují, explozí nálože....
Drtivé sevření, marně se hledáme,
zraky se minuly, propastí padáme...
Hřeješ mě naposled, v mrazivém počasí,
náruč tvá vychladne a mě to uhasí.....
Přečteno 476x
Tipy 27
Poslední tipující: tato22, PIPSQUEAK, Labanda, Nussichoco, Koza, JED, Holis, NováEli, Lioness, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)