Čekání...
Anotace: Nehledejte v ní žádnou uměleckou hodnotu, prosím...
Když se vločky snáší k zemi,
když na nebi není slunce jas.
Sedím v pokoji a stýská se mi,
chci znovu slyšet tvůj něžný hlas.
Sladká slůvka tebou rčená,
dotyk ve vlasy rozcuchané.
Osoba napůl oblečená,
z postele co z rána vstane.
Pohled letmý při odchodu.
jenž u očí mých se zarazil.
Zahlédls v nich slanou vodu,
když na cestu jsi vyrazil
a dlouho se mi ještě nevrátíš...
Přečteno 447x
Tipy 10
Poslední tipující: Azazen, ilona, Holis, Poetický Ďábel, Laivindia, enigman, Agniezka, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)