S láskou na neshledanou

S láskou na neshledanou

Anotace: poslední?

"Bojím se, že jednou přijdeš a řekneš mi, že už se nikdy neuvidíme."

.. Jsem slyšel v Tvých snech
v pláči jsi to říkala
nevím co to s Tebou udělá
tak mě nech
chvíli přemýšlet.

Já vím
jsem Tebe součást
ale Ty vidíš vše jinak
z tepla svého života
nevidíš můj pláč.

Nemám strach o sebe
já jsem jen..
nedůležitý básník
já se bojím o Tebe
že smutkem se budeš utápět
a už nebude dnů
pro Tebe krásných.

Promiň lásko
snad mi jednou odpustíš
ale jiná cesta nevede
sami si budem muset utřít slzy
a naučíme se žít
..bez sebe.
Autor Larey, 16.10.2009
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: Ejí
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí