Andílek
V časech dodrých i zlých,
pořád jsi se mnou.
V čase dobrých i zlých,
Tvé ruce mě vedou.
Chráníš mě vřelým objetím,
chce se mi plakat dojetím.
Vracím se ráda do náruče Ti zas,
drží nás láska co roste v nás.
Jsi anděl,
co mé srdce si vzal.
A na oplátu z lásky,
to svoje mi dal.
Přečteno 629x
Tipy 9
Poslední tipující: tato22, Romeo3769, carodejka, 1dvatri, Paulín, Pevya
Komentáře (6)
Komentujících (6)