Narozeniny :-)))
Anotace: ...for you...a příjemný dáreček :-)))
Jsi jak víno co stářím zraje
a svou chuť k dokonalosti vybrušuje.
Tvé charisma a vnitřní klid,
je dar pro který hodno žít.
Dnes o další krok jsi poskočil,
na pomyslné čáře života,
jak rychle se ten rok otočil.
Děkuji za vše,co jsi mi v životě dal,
a pro naše děti a rodinu udělal.
Dostal jsi Dar všech darů,
co jen žena může muži dát,
tak řekni bez obalu,
jak moc jsi rád. :-)))
Už víš,proč zářím štěstím
a jsem naplněná euforií,
teď i Ty jsi v tom dění.
Happy Birthday :-)))
KW
Přečteno 502x
Tipy 18
Poslední tipující: susana načeva, rezina, s.e.n, Juraj Hrom, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, Gudula, Bíša, hašlerka, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)