Jsem svázaný na hranici
mezi štěstím a žalem
pod nohama dříví
kolem těla kříž
chytni louči a hoď mi ji
a já ji nechytím.
Krajina štěstí
já a ty
my
splněné sny a přání
hranice hoří
já tam nejsem
držím Tě za ruku
a dívám se tomu krásnému ohni
do očí.
Žal
první sníh přišel
pod stromečkem máš dopis
ode mě
že jsem musel jít
a taky odešel
plamínek plápolá
a já s ním
a na této straně lásko vím
že Tě ztratím.
Ale
teď je to jen na Tobě
Tvá bedra odýrá břímě
nesoucí zodpovědnost
a sílu
musíš být silná
a já věřím
že se správně rozhodneš
ať je to už
jakkoliv.