Do dálky pozdrav plný lásky
Anotace: Co je láska, když tu nejsi, jen volání prázdné do tmy, miláčku můj kde jsi? Proč se neozýváš a proč se nevracíš, proč jen v mých snech ke mně se obracíš, jen já vím jak mi je ač někdy sama poznávám se stěží, city nezastavím, za Tebou dál běží..
Do dálky pozdrav plný lásky,
já poslat bych Ti chtěla,
pohladit zase Tvoje vlásky,
dotknout se lehce Tvého těla.
Do dálky pozdrav plný lásky,
já poslat bych Ti chtěla,
políbit na rty Tvé Tě lehce,
ó kéž bych zase směla.
Do dálky pozdrav plný lásky,
teď po větru Ti posílám,
těším se až se vrátíš zpátky,
pořád Tě uvnitř srdce mám.
Komentáře (2)
Komentujících (2)