Krize
Tvé oči Tě zradily, drahý,
pro sebe odříkáš očenáš
motlibu vyschlých rtů
za kapky mého kalicha
A přeješ si:
ať jsem dnes milá
ať je mi zima,
nebo ať Tě potřebuji,
a pustím Tě na kousek...
...do nitra svého
bojím se, že bojíš se zeptat,
zda v noci nemyslím na něho...
Protože vážně nevím, co bych Ti řekla
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: septemberSax, Jamesow, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)