Zastavte mé snění
Za zavřenými oči
v útrobách mého snění
já bez Tebe
Ty beze mě
za zavřenými oči
se schovává osamění
a já volám do nebe
o opuštění
Tebe.
Srdce na dlani
mi krvácí
o tom já sním
a vždy jsem snil
v mých snech
jsi s ním
s pocity rozpolcení
a naše každodení chtění
se vypařilo
splnilo se mi mé přání.
Ale probuzení
vše je jinak
ležíš vedle mě
prstýnky na ruce
a já toužím po další noci
prosněné
s milenkou ŽivotemBezTebe.
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: ajlonka, bellacomp
Komentáře (1)
Komentujících (1)