Svítání
Anotace: A zatímco venku svítá, má duše zpitá do němých vzpomínek..
Stmívá
nějak náhle se stmívá
tichem rozjel se výtah
kamsi do nikam
Ztrácím
tvoje nádechy zblízka
ještě jeden moci tak získat
jak mnou proniká
Láska
má perutě v klíně
a mazlivě líně
v nich touhu zamyká
Tříští
se do slabin koní
krev v slzách když roní
před sebou utíká
Příběh
co s ránem vždy končí
má ohnivé oči
v nichž lež svou polyká
Svítá
nad střechami domů
a v korunách stromů
náš příběh zaniká
Přečteno 544x
Tipy 20
Poslední tipující: tato22, Divoženka1, Jiří I.Zahradník, jedam, Bíša, kroužek, Psavec, labuť, Kapka, Pevya, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)