TAK JDE ČAS
jedna krásná
mi v mysli utkvěla
ne to je lež
spousty krásných
mi v mysli utkvěly
byly mi poklady
a ony si mě nevšimly
a i kdyby si mě všimly
já byl raději sám
nebo jsem se bál
časy se mění a ony s ním
i já se měním, a tak teď
v mé mysli přednost má
jenom jedna jediná
Komentáře (1)
Komentujících (1)