Na dobrou noc..
Anotace: ..pro ještě lepší ráno.
V půlnoční obloze
Vrávoráš na vlásku
Přes řeku, přes kterou zbořili ti mosty
/Již tolikrát/
Rolničky v uších,
A v očích otázku:
"Není už pozdě?"
A konec je v dáli,
jakoby zahalen temnou mlhou
/Však věř, že bude šťastný/
***
Snažíš se,
vystavět skutečnost svých snů..
Přečteno 365x
Tipy 11
Poslední tipující: Kaitlynn, L. Šebestián Borský, ilona, Psavec, labuť, J's .., Romana Šamanka Ladyloba, páááááááá
Komentáře (2)
Komentujících (2)