stýskám si
Anotace: ... do disku ...
.
utíkám si do písku
modelovat stíny
vyškrtávat z notýsku
královniny splíny
na disku zas vyrazím
natáhnu si džíny
v zadní kapse mám pětku
v předních jenom díry
možná tě dnes obejmu
nebo někdo jiný
nabídne ti korunu
a k ní zlatý křtiny
utíkám si do disku
prašný mlhoviny
modelovat do písku
další blbou Zemi
.
Přečteno 745x
Tipy 25
Poslední tipující: Lioness, Patěnka, HonzaJ, isisleo, Zefi, Psavec, Lota, labuť, zenge, hašlerka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)