Pláč

Pláč

Anotace: ..

Hladí naše tváře v největším utrpení
ať už jsme tam či tam
vždy má s námi strpení
je tu pro nás ve dne i v noci
když hvězdy chodí po obloze bosy
a my jim závidíme
jejich nevinnost.

Ve štěstí
a v naději
kdy se nic ve zlé nemění
a život vám dává smysl
opět tu po vašem boku stojí
a ve slabších chvilkách radosti
vás podrží.

Když své srdce
nedržíte ve svých rukou
v době čekání na konec
či na začátek?
který nepřijde
kdy srdce vám proženou kulkou
JE TU PRO VÁS
tak proč se za něj stydíte?
Autor Larey, 24.10.2009
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: dievcaVsne, vandule
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí