Odzbroj nepřítele láskou ...
Náš nepřítel strach
To co nás spojuje
Už to tak bývá
Když se miluje
Srdce se zahalila do temného závoje
Však čekáme na zázrak, nechceme to vzdát bez boje
Naše víra
Naše sny, iluze a přání
Naše budoucnost
a cosi co jí brání
Schovej bílou vlajku
a použij zbraň nejsilnější
Odzbroj nepřítele láskou
Tou zbraní ze všech nejmocnější
Přečteno 399x
Tipy 24
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Zorenka Ježková, Házté, ilona, Churry, Dota Slunská, Quigleika, obyčejná, divoska_jaja, umělec2, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)