Rozchod
Anotace: smutek,rozchod,náděj
Dívá se přes mlhu ze slzí,
jako slunce, když nahlíží z oblaků,
smutek nad jeho rozchodem nemrzí,
Neví on ani netuší,
že v lůně již vznikl zázrak všech zázraků.
V budoucí bolestí rodících matek,
plna nových neznámých chutí,vůní,pocitů,
sama v sobě ponejprv poznává tělesný zmatek,
s nadějí, že zrozením porazí svou samotu.
Přečteno 389x
Tipy 6
Poslední tipující: Pevya, Květka Š., Mraveneček, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)