Slepá krása

Slepá krása

Anotace: prosím moc

Šla ses proletět světem
jen tak sem tam
vyvětrat tu slepou krásu
o které nevíš co dělá nám.

Přes oceán a přes moře
delfíni skáčou radostí
tvůj úsměv za všechno může
vždy mě zbaví starostí.

Kolem lesů skrze džungle
stromy pláčou neví proč
jeden pohled jim věnuj
ať nevolají o pomoc.

Ledy tají chtějí dotyk
ty se na ně usměješ
ať zažijí dobrý pocit
už víš jestli miluješ?
Autor Larey, 28.10.2009
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Alexia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí