Lámu sny
Nahý v mrazu sedím venku
jen list papíru
a pero v ruce
je mi teplo
něco mě hřeje
srdce o život tluče
nikdy mě už neprokleje.
Stovky mil jsi daleko
ode mě
ale já Tě vidím
hřej mě dál
svou láskou
a krásou
Tvé oči
zbožňuju je
a Tvou vůni
cítím
teď a tady
v mínus pěti
jsem spokojený se svým bytím.
Buď tu se mnou
prosím
víš že já bez Tebe
nemůžu být
jako slunce bez nebe
tak..
dej mi svůj třpyt.
Vím
už spíš
teď mě neslyšíš
ale chci aby jsi věděla
že Nám
dám vše
co dát budu moci
ať už budou časy dobré
či zlé
budu s Tebou
i v největší bezmoci.
Jak neosobní
ale.. miluji Tě
zašeptám Ti do ouška
až se uvidíme
a je mi jedno
jestli se budeš tvářit růžově
nebo žlutě
jen Tě prosím
ať už jen.. o sobě nesníme.
Přečteno 326x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, Matty09, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)