Jsme My
Při pohledu na Tvůj obraz
nevidím Tu krásnou dívku
ale vidím Nás
si část mě
a já část Tebe
když jsem s Tebou
chci zastavit čas.
Mám spousty otázek
a žádné odpovědi
jediné co teď vím
je že k sobě patříme
a taky co cítím
máme tolik krásných vzpomínek
tak neměj strach
zbav se ho
miluj mě
nehledej v tom nic zlého.
Jen by mě zajímalo
co je nad láskou?
tohle už není jen láska
tohle je něco víc
miluji Tě.
Přečteno 386x
Tipy 5
Poslední tipující: hašlerka, blue, carodejka, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)