Prosba
Anotace: koupám se pod víčky ...
Večerní soumrak svá křídla skládá,
na víčka sedá nočních snů vláda.
Pod řasou zůstala kapička deště,
jsem tady s Tebou, tak nespi ještě.
Nech mě se podívat pod Tvoje víčka,
do očí medových, září jak svíčka,
jak v lesním medu nech mě se koupat,
Tvým pevným náručím nechám se spoutat.
Prsty si obtáčím Tvé jemné vlasy,
doteky porážím všechny zátarasy,
dnes v noci probudím vášně zakleté,
nikdo nám údy už nerozplete.
Přečteno 413x
Tipy 42
Poslední tipující: vodnař, Sýkorka07, Quigleika, Jarka, Bíša, Zasr. romantik, Dota Slunská, Sweet KiWi, Tanzania, Larey, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)