Anotace: .
slunce nespí
nikdy
- vzbuď svou radost
ve světě stínů
ona a on
hvězdné spojení
bez pocitu hořkosti
světlo padá do života
zvoní pěkně hlasitě
a tvář ...
už nemáš kamennou
jsem tu
nejen v myšlenkách
20.11.2009 01:23:00 | ni.va
zas a zas
bude se třpytit jíní
nebo ranní rosa
na spadaném listí
mlha zahalí tvář
a jen vnitřní tepla zář
rozvine červenou nit
karabina a skoba jistí
sníh do dlaní se chyt´
a láska bosá
je zdrojem
veškerého
vnímání
17.11.2009 00:20:00 | ni.va