Anotace: .
tak, to už mi zbývá jen připadat si zrovna něčím kroucenej... děkuju pěkně :))
špičková jako vždy, paní královno neotřelých obratů
06.01.2010 22:18:00 | drsnosrstej kokršpaněl
čtu tady hodně básní... tahle je... Je. Obrat za obratem, no radši rychle tipnul, než se zamotám do keců... ale jo, tuhle jsem si dala!
06.11.2009 21:33:00 | Trdlo