v temnotě je ticho
Po strmém hrotu papíru
mizí mi řádky slova a věty
zřídka vzhůru, pryč a ven
uteč mi
marně bušíš na plechová vrata
zbytečně křičíš v temnotě
je ticho
orazítkují tě
mají to tak rádi
černě podpis datum a děkuju pěkně
nechoď zas
obejdu se
obejdu se bez
tebe a dost možná ne
nezvládnu
děkuji za objednání
paní s přepážkou
úřední jasnosti sdělte mu
ať počká
když na kraji skal
se současnost bojí rozhodnutí
Přečteno 398x
Tipy 19
Poslední tipující: Gabrielle, drsnosrstej kokršpaněl, Squat_the_world, Vlk v rouše, Špáďa, klajusenka, harmony, Helena Sládková, Zpátky, Maro Deives, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)