Everlong
Anotace: ..mrzí mě, že si ubližujeme...patetické vyznání pro Tebe, má Touho..
Slibovali jsme si poslední nádech.
Nevím, co se to jen s námi teď děje,
že jsme si dál než dřív, než jsme si byli,
že dny jsou táhlé, a bez naděje.
Každou zprávou si ublížíme,
zoufale plácáme zbytečná slova,
jak v jiných světech snad oba dva žijem',
a já chci krásu polibků znova.
Chtěla bych, aby jsi odpustil tichu,
které nás dohání už příliš dlouho,
aby, až vrátíš se, vzal mou tvář do dlaní.
Stále Tě miluju, Ty moje touho.
Přečteno 463x
Tipy 21
Poslední tipující: Oťas, NikitaNikaT., malý lachtánek, WAYWARD, LucQa, Ariella13, Nola77, losscar, stmivani.na.lepsi.casy, Zefi, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)