MOR NA AMORA!
Anotace: Trochu vzteklá...
Proklínám lásku, ten vznešenej cit
Co by kdo od ní ještě mohl chtít?
Amor je línej, někde fláká se,
tětiva z luku po zemi plandá se.
Vidím ho támhle, sedí si v šenku.
Je skoro na mol, luk nechal venku.
Vztek se mnou cloumá; on si tam chlastá!
Nevadí mu vůbec, že mi chybí láska.
„Aby tě mor spral, mizero v pajzlu!“
Řvu na něj vzteklá, všechno je v hajzlu.
Cloumám s ním marně. Opile zírá.
Pak koukne na mě, strašlivě zívá.
Vzdávám to, jdu ven.Beru si luk.
Litovat bude, tenhleten kluk.
Více nenajde svou krásnou zbraň,
nikdo již více nevzpomene naň.
Teď těšte se všichni, milenci drazí,
odcházím s lukem při sobě.
Teprv to začne, to uvidíte…
Bude se střílet náhodně.
Přečteno 370x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Milbau, Antonín Sander, Nergal, al-pacino, divoska_jaja, Němá, Mbonita, labuť, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)