Malinová čarodějkja
Anotace: sladká rána, celý den,,
malá čarodějko malinová
toužím vcházet do tvých snů
každý večer zase znova
nabrat z džbánku pocitů
prožít s tebou horké noci
sladká rána, celý den
tvoje tělo ve své moci
vstávat láskou unaven
nosit sebou slůvka tvoje
plnou náruč pohledů
stále být pln nepokoje
že to s tebou nesvedu
potom večer po špičkách
vrátit se ti pod víčka
měsíc šeptá neměj strach
bude tvoje maličká....
Komentáře (0)