Tančíš mezi stromy
s paprsky slunce
šimrájí Tě po líčkách
s díky je příjímáš
a hraješ si svou hru štěstí.
Dál a dál letíš
svým nerozhodným světem
do kterého jsem Ti přivedl
muže jménem Zmatek
líbá se teď s Tvým srdcem
a nechce nic nazpátek.
Miluju Tvůj pohled
do moře mých očí
ve kterém se chceš koupat
potápět tak hluboko jak jen to jde
i když víš jaký to má dopad
na Tebe i na mne.
Jsme dva sebevrazi
žíjící neoriginální pohádku
ve zlém světě plném zlých duší
v lepší nedoufáme
a bereme si jen strach a hrůzu
z toho co bude
z toho co je
z nás.